Retur och garanti

Har du en produkt som inte fungerar, eller vill du returnera en produkt du köpt av oss? Vi hjälper dig.

RETUR

Jag vill ångra mitt köp

Vi har full returrätt inom 14 dagar, och behöver endast skicka tillbaka varan till oss i samma skick som när du mottog den med en fullständigt ifylld ångerrättsblankett. Du fick ångerrättsformuläret via e-post vid beställning, och du kan komma direkt till formuläret genom att klicka här.

Ångerrätt efter 14 dagar

Om produkten du vill returnera är minimalt använd och kan säljas vidare som ångerrättsvara hjälper vi dig gärna att hitta rätt produkt för dig. Skicka oss en förfrågan så hittar vi en lösning tillsammans.

GARANTI / KLAGOMÅL

Min produkt har gått sönder

Inom garanti-/reklamationsrätten
Om produkten är inom garantin (normalt 2 år) kommer vi att reparera eller byta ut produkten utan kostnad för dig.
Först tar vi reda på om produkten kan repareras hos dig, eller om den ska skickas in till oss. Skicka därför en förfrågan till oss så hjälper vi dig vidare i processen.

Utanför garanti-/klagomålsrättigheter
Om din produkt har gått sönder och den inte omfattas av garantin eller reklamationsrätten kan vi ta en titt på den åt dig och bedöma om den kan repareras.
Skicka oss en förfrågan så hjälper vi dig vidare i processen.

Hur länge har jag garanti?

De flesta produkter omfattas av en 2-års garanti för konsumentköp. Garantin täcker produktfel som inte beror på felaktig användning eller bristande underhåll.

Jag kan inte hitta mitt kvitto. Kan jag få produkten reparerad?

Produkter köpta på Hemklimat.se, Amazon, CDON eller Elgiganten
Om produkten är ett köp från oss, hos Amazon, Elgiganten eller CDON, har vi i många fall möjlighet att hämta ut kvittot åt ​​dig. Om du har skapat ett kundkonto hos oss vid köp hittar du orderinformation under “Mitt konto” i webbutiken.

Vi reparerar endast produkter under garanti och reklamationer om du har ett giltigt kvitto som bekräftar produktens inköpsdatum.

Hej du! Visste du…

Väljer du att få din produkt reparerad snarare än att köpa en ny produkt bidrar du till att minska behovet av att köpa mer över tid – du bidrar därmed till att minska CO2-utsläpp, avfallsproduktion och vattenförbrukning som krävs för att göra nya produkter. Du sparar också pengar genom att reparera produkten istället för att köpa en ny!

Vi arbetar för en tryggare vardag, och vill alltid ge dig det bästa alternativet för dig som kund. Om detta innebär att din produkt kan repareras hjälper vi dig gärna med detta!

Tack så mycket för att du litar på oss!