Vem är Hemklimat?

Om oss

Vision

Föreställ dig en värld där alla har ren och säker luft. Detta är vår vision. Det här jobbar vi för varje dag!

Ett företag med mening

Vi vill göra världen till en bättre plats och vårt bidrag är att hjälpa människor så att de kan ta hand om sin hälsa och sina tillgångar. Vi har ett mål och en mening med det vi gör.

HUR GÖR VI DET?

Det vi säljer är säkerhet

Vi vill att du ska vara säker när du handlar hos oss. Vi säljer bara produkter av högsta kvalitet och vi är ärliga om vad de gör och hur de fungerar. Här på hemsidan försöker vi efter bästa förmåga att ge dig så mycket och så korrekt information som möjligt om produkterna, och om hur de kan hjälpa dig i vardagen.

Du ska känna dig säker i luften du andas. Vi ser till att få bort partiklar från luften och vi ser till att du har rätt luftfuktighet. Vi minskar risken för mögel i ditt hem. Allt detta för att säkerställa att du är säker där du är.

Vi har arbetat med inomhusklimat sedan 2010, vi har stabila och kompetenta medarbetare och vi har en sund ekonomi. Allt detta för att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss, och om du behöver hjälp med produkten senare. Vi är också här om ett år, och om tio år.

Vilka är vi?

Hemklimat.se är en butik som drivs och utvecklas av den norska importören Bedre Inneklima AS. Vi har ett huvudlager i Norge och alla varor skickas helt tulldeklarerade från vårt lager i Sandefjord.

Juridiskt namn: Bedre Inneklima AS
Organisationsnummer: 990162689
Postadress: Pindsleveien 7B, 3221 Sandefjord, Norge
Kontakta e-post: hej@hemklimat.se

2006
GRUNDLAGT
10 000+
ÅRLIGT NÖJDA KUNDER
500+
ÅTERFÖRSÄLJARE
9
ANSTÄLLDA

TBL - Triple Bottom Line

Vi måste säkerställa en social och miljömässig vinst, utöver den ekonomiska vinsten. Allt detta måste vara i balans. Vi offrar inte våra anställdas välbefinnande för att tjäna några extra kronor och vi offrar inte miljön för att redovisningen ska bli bättre. Att tjäna pengar är fortfarande viktigt, men socialt och miljömässigt engagemang är lika viktigt.

För din hälsa och dina ägodelar

Hemklimat är ett företag som är specialiserat på produkter för inomhusklimat. Vi är en specialist som inte bara erbjuder bra produkter, utan också erbjuder expertis, hjälp och support, både till våra återförsäljare och till våra slutkunder.