Det ska vara helt säkert att vara kund hos oss, därför använder vi ett erkänt betalningssystem.
För oss är det viktigt att du som kund vet hur våra betallösningar fungerar, därför ger vi dig en liten introduktion här.

Klarna

Betala här och nu.

Med Betala direkt genomför du din betalning på en gång. Pengarna dras 1-2 dagar efter att ordern behandlats. Du kan alltid se och hantera köpet i Klarna-appen. Klicka här för villkor.

Få först. Betala senare.

Detta är betalning med faktura. Med denna lösning får du möjlighet att betala upp till 30 dagar efter att varan har skickats. Betallösningen är kostnadsfri och det tillkommer ingen fakturaavgift. Så fort beställningen har skickats från oss får du en faktura från Klarna, och du kan enkelt hålla koll på dina betalningar i Klarna-appen. Det innebär att du betalar först efter att varan mottagits. Om du har beställt fysiska varor kan du välja om du vill behålla dem eller inte. Vi kallar det “Först, betala senare”. Klicka här för villkor.

Dela upp.

gör det möjligt att delbetala din beställning under en längre tid. Om du vill ha det här alternativet får du en översikt över kostnadsbilden som är kopplad till tjänsten innan du bestämmer dig för om du ska använda den. Du betalar lite varje månad utan några installations- eller administrationsavgifter. Klicka här för villkor.

Vi använder Klarna som leverantör av vår kassa. Det innebär att vi kan överföra dina personuppgifter i form av kontakt- och beställningsuppgifter till Klarna när sidan med kassan har laddats upp, så att Klarna kan hantera ditt köp. Dina överförda personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med Klarnas egen integritetspolicy.

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalningsmetoder kan vi be om dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och beställningsuppgifter hos Klarna i kassan. Det gör vi för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalningsmetoderna, och anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas i enlighet med Klarnas egna uppgifter om dataskydd.