Har du frågor om vilka fraktsätt du kan välja? Hur mycket kostar det att beställa varor i vår webbutik? Här hittar du informationen som många undrar över innan de handlar här hos oss. Om du inte hittar svaret rekommenderar vi att du kontaktar oss. Klicka här för att komma direkt till vår kundtjänst.

Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar över 999:-*!

Leveransalternativ

Gratis frakt* (Paket till avhämtningsställe)

Nu får du fri frakt på alla onlinebeställningar med leveransalternativet “Gratis frakt”. Detta är en klimatneutral fraktmetod som använder tåg snarare än bilar där det är möjligt och transportör kompenserar för restutsläpp genom köp av CO2-kvoter. Mottagaren hämtar på utlämningsstället (närbutik, paketbox, post). Med hjälp av olika tilläggstjänster kan du få paketet hemkört eller byta till ett annat utlämningsställe.

*fri frakt gäller vid köp över 999:- och gäller inte vid köp av poolavfuktare och andra enskilda produkter tyngre än 35 kg.

Hemleverans

För endast 99:- extra erbjuder vi hemleverans till alla hushåll i hela landet. Paketen levereras mellan kl 8–17 eller 17–21, beroende på var i landet du bor.
I städer och tätorter levereras paket mellan kl 17–21, och ett sms skickas till mottagaren med länk till transportörs digitala gränssnitt. Här kommer mottagaren få information om beräknad leveranstid inom en timmes intervall, följa paketets väg i realtid och göra val längs vägen.

Leveranstid

Vi packar och skickar beställningar allt eftersom vi tar emot dem, och normalt sett inom den första arbetsdagen. Till stora delar av landet skickar transportören in 3 dygn. För övriga Sverige måste 3-5 dagar beräknas beroende på rutten. För exakta transporttider hänvisar vi till Brings transporttider för Paket till företag och Paket hemlevererat.

Outlösta paket

Hämtningsbesked skickas av transportören till det telefonnummer och e-postadress du angav vid beställningen. Varor som inte hämtas på posten inom fraktförarens deadline eller nekas leverans kommer automatiskt att returneras till vårt huvudlager.

För ej levererade paket debiteras du en avgift på 149:- för att täcka de kostnader vi har haft i samband med det ej levererade paketet.