Avfuktare, Luftavfuktare, Täst och recensioner

Avfuktare bäst i test 2023

Vilken avfuktare är bäst i test 2023?

Vi ville ta reda på vilken avfuktare som är bäst i ett test 2023. Därför läste vi alla tester vi kunde komma över. Slutsatsen är en som de allra flesta tester nämner Meaco Arete One.

Meaco Arete One

Flera olika oberoende tester visar samma sak

I vårt sökande efter vilken avfuktare som är bäst i ett test 2023 läser vi igenom många olika tester. Det som slog oss var att de allra flesta var överens: Meaco Arete One är den bästa avfuktaren du kan köpa 2023! Här är några utdrag från olika tester:

Express: “Amazing features”

Den brittiska tidningen “The Express” har testat noga. Dom har testat för torkning av kläder, generell avfuktning i huset, användning på natten och som luftrenare. Slutsatsen blev:

While this is an initial investment, I would say it is well worth it considering all of the amazing features it has, as well as preventing condensation which could turn into mould.

The Sun: “Cheapest to run”

The Sun” är en annan erkänd tidning i England. De har även testat avfuktare 2023, och de är också mycket nöjda med Meaco Arete One. The SUn lyfter särskilt fram det at Meaco Arete är den avfukteren som använder minst el. Med de priser som är på el nu, och som förmodligen inte kommer att bli lägre med tiden, är detta ett mycket viktigt argument.

The Sun säger:

Even once you factor in the high initial cost of buying the dehumidifier, this is roughly a 77 per cent saving on using the central heating to dry clothes.

Evening Standard: I couldn’t live without the MeacoDry Arete One.

Tidningen Evening Standard råder ingen brist på lovord när de nämner Meaco Arete One. Deras testpanel har också registrerat att denna model vinner månge tester, och ställer därför frågan:

Does the dehumidifier live up to the hype? (Lever avfuktaren upp till hypen?)

De utropar Meaco Arete One till en vinnare och lyfter särskilt fram användarvänligheten, funktionerna och den låga strömförbrukningen. Slutsatsen är tydlig och de svarar på sin egen fråga:

I couldn’t live without the MeacoDry Arete One.

Det här säger nog det mästa…

T3 Magazine: Best home air device

Magasinet T3 har möjligtvis det grundigste testet. De är också tydliga när de nämner Meaco Arete One. De säger att det är:

Best home air device

Deras slutsats är att “Meaco Arete One is the best dehumidifier and air purifier combo you can buy”

Slutsats avfuktare test 2023:

Vår slutsats efter att ha läst alla dessa tester och recensioner är att pressen i stort sett håller med sig själv. Meaco Arete One är den bästa avfuktaren du kan köpa 2023. Den har låg strömförbrukning, lågt ljudnivå och den både torkar och renar luften. Vi har själva testat Meaco Arete One, och då drog vi slutsatsen att detta är en avfuktare som passade oss bra med svenska förhållanden.

Du får Meaco Arete i fyra storlekar (och prisklasser). Kort och gott ska man välja 10L eller 12L om man har 2-3 personer i hushållet, och 20L eller 25L om man har en större och aktiv familj med mycket duschar och klädtorkning..