Föreställ dig en värld där alla har ren och säker luft.

Jarle Karlsrud, Hemklimat.se

Är du intresserad av inomhusklimat, hälsa och inredning? Vill du hjälpa oss att sälja produkter som gör skillnad? Vill du tjäna pengar på att hjälpa människor att ta hand om sin hälsa och sina tillhörigheter? Gå med i vårt affiliateprogram!

Vad är affiliate-marknadsföring?

Har du en hemsida om hälsa och livsstil? Har du en hemsida som testar produkter? Testar du hemelektronik? Genom att testa eller skriva om våra produkter kan du förse dina läsare med bra innehåll, göra världen till en bättre plats och samtidigt tjäna pengar på det. Marknadsför våra produkter i dina kanaler och få betalt när någon köper.

Du kommer att få tillgång till ett brett utbud av reklammaterial (länkar, banners, produktflöde eller kupongkod) för att hjälpa dig marknadsföra oss. Vi erbjuder också regelbundna säsongsbetonade kampanjer som hjälper dig att dra nytta av att marknadsföra oss. Du kan också kontakta oss så hjälper vi dig att skapa bra innehåll. Vi är en fackhandel och delar gärna med oss ​​av vår kunskap. Du kan vara specialist på SEO eller på innehållsproduktion. Vi är specialister på inomhusklimat. Tillsammans kan vi uppnå mycket, och du kan tjäna pengar på det!

Om du vill testa produkter, skriva om dem eller andra kreativa förslag på innehåll från oss på din hemsida, skicka då ett e-postmeddelande till affiliate@hemklimat.se. Vi kommer också att överväga provisionssatsen för varje begäran. Vi upprättar ett samarbetsavtal som båda parter kommer att vara nöjda med.

Hur man kommer igång?

Det är lätt att starta ett samarbete med oss. Du måste skapa en profil hos vår partner Daisycon. När du loggar in på Daisycon kan du enkelt söka efter Hemklimats program och läsa fler regler om vad som är tillåtet.

Gå med i vår kampanj genom vår affiliatepartner Daisycon genom att klicka på länken nedan. Du får då tillgång till dina egna unika kampanjlänkar och Daisycon hjälper dig om du har några frågor om hur du kommer igång.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss genom att skicka ett mejl.